Akhisarpress.com / ÖZEL - Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel açıklamasında transferlerin neden gizli olduğuna vurgu yaptı.

Kerem Bulut transferi ile ilgili açıklamalarda bulunan Eryüksel; "Kerem Bulut biliyorsunuz bizimle idmanlara çıkıyordu. Liverpool doğumlu Avustralya vatandaşı, ümit milli takımda oynamış orada golleri var. Geleceği iyi bir oyuncu, örnek aldığı iyi futbolcular var. İnşallah o fırsatı yakalar, hem kedisine hem de kulübümüze faydası olur. Kerem’in ismini yazın duyduk, Eskişehir ve Bursa ilgileniyordu, Antalya kampındayken Sivasspor’un ilgilendiğini duyduk. Tabi bir maliyeti vardı, ısrarla bizde takip ettik. Kulübümüz açısından uygun bir fiyata 3 buçuk yıllığına anlaştık. 92 doğumlu genç bir oyuncu, takımımızda 99 numaralı formayı istemiş, 99 numaralı formayı giyecek. Santrafor sağ ve sol ayağını kullanabiliyor."

Diğer transferlerin bu hafta içinde netleşeceğini ifade eden Eryüksel; “Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Bu hafta içinde netleşecek. İlk 11 için bir veya iki yabancı oyuncuyla daha anlaşacağız. Santrafor anlamında iyiyiz kanat oyuncuları düşünüyoruz. Biliyorsunuz Bikoko düzeliyor, hepsinden istifade edeceğiz.

"Bunun yanında gelecek vadeden genç Türk çocuğu alıp onları da idmanlarda yetiştirmeye gayret edeceğiz."

Transferlerin gizli olmasının nedenini de açıklayan Eryüksel; “Kulübümüzün menfaatleri açısından transfer görüşmelerini gizli yapıyoruz. Mümkün olduğunca gizli yapıyoruz. Sonuçlandığında ilk önce kamuoyuna duyurmak için gazetecilere açıklıyoruz. Bu ligde kalıcı olacağız bundan kimsenin şüphesi yok, benimde yok. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız.” Dedi.