Spor Toto Süper Lig'de 18 mart cuma günü Manisa'da Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, yaşadıkları inişi bu maç ile sonlandırmak istediklerini söyledi. 

 Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde başlayan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Arslan, antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada Eskişehirspor maçında yaşanan tartışmalı gol pozisyonunda verdikleri kararın doğru olduğunu ifade etti. Pozisyonu görmediğini ifade eden Arslan, "Yönetim kurulu üyelerimizi arayarak pozisyonu sordum, kendileri herhangi bir hatanın olmadığını atılan golün çok temiz bir gol olduğunu söylediler. Takım kaptanı Custodio'nun yanı sıra golü atan Onur ve pozisyona yakın olan Hugo Rodallega ile de görüştüm onlardan da aynı cevabı aldım. Maçtan sonra ise defalarca pozisyonu izledim ve bizim herhangi bir hatamızın olmadığını gördüm.  Maçta bir hakem hatası varsa da o bizim kulübümüzü ilgilendirmez." açıklamasını yaptı. 

Çaykur Rizespor maçını kazanmak istediklerini ifade eden Arslan, "Önemli bir eşikteyiz. Uzun zamandır 3 puan alamıyoruz. Çok iyi bir çıkıştan sonra bir duraklama ve iniş dönemi yaşadık. Bunu sonlandırmak istiyoruz. Çaykur Rizespor'un önemli bir camia, zorlu bir maç olacaktır. Rakibimizin de puana ihtiyacı var. Biz yine sahaya kazanmak için mücadele etmeye çıkacağız." dedi.

Düz koşunun ardından serbest çalışma ile devam eden antrenmana sakatlığı süren Douglao ve Alper Uludağ katılmazken, Waz Te ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.