Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor’da değişim süreci başladı. Takım 27 Aralık Perşembe günü Antalya’nın Side ilçesinde ligin ikinci yarısı için hazırlık kampına girecek.

Öte yandan yönetim kurulu ve teknik ekip ara transfer döneminde gönderilecek futbolcular ve yeni transferler için toplantı haline girdi.

Akhisar Belediyespor’dan ara transfer döneminde yollarını ayıracağı futbolcular ile tek tek görüştüğünü ifade eden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu; “Başkanımız ve yönetim kurulumuz ile devamlı görüşüyoruz. Takımımızda forma şansı bulamayan göndereceğimiz futbolcular ile bünyemize uyum sağlayacak oyuncuların transferleri için çalışmalarımız sürüyor. Takımımızdan yollarını ayıracak futbolcular ile şahsen tek tek görüştükten sonra kesin kararı veriyoruz ve açıklama yapıyoruz. Şuana kadar takımımıza sonradan dahil olan Mehmet Yılmaz ve sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan oyuncumuz Lima ile görüştüm. İkinci yarıda büyük ihtimal bu oyuncularımız kadromuzda olmayacak. Bu sayı 4 veya 5 kişi olabilir.

Şuan yeni transferlerle ilgili de 5-6 oyuncu ile görüşüyoruz, bunların 4 tanesi yurt dışından. Ordu maçı öncesi ailesi yurt dışında olan takımımızla antrenmanlara çıkan, Çekoslovakya liginde Mladá Boleslav takımında forma giyen Kerem Bulut’un Türk kimliği çıktığında kadromuza katılacak. Kerem’in ailesi Türkiye’de kimlik başvurusunda bulunmamış. Önümüzdeki günlerde takımımızdan gidecek ve yeni gelecek olan futbolcularımın kesin açıklamasını yapacağız.” Dedi.

Öte yandan Hamzaoğlu, basında çıkan Zenke ve Cernat'ın transfer haberleri hakkındaki sorulara ise birkaç günü bekleyin dedi.

Kerem Bulut kimdir?

Forvet mevkiinde görev yapan Türk asıllı 1992 doğumlu Avustralya'lı futbolcu.Kerem Bulut Mladá Boleslav takımından sezon başında Eskişehirspor'a transfer olmasından son anda Türk vatandaşlığı olmadığı için vazgeçmiştir. Avustralya U-20 Milli takımında oynadığı 14 maçta 10 gol kaydetmiş olan futbolcu Türk vatandaşlığına geçmesi durumunda Akhisar Belediyespor'a transfer edilmesi bekleniyor.