Manisa  birinciliğini ele ettikten sonra, ilk guruptan da çıkmayı başaran Akhisar Belediyespor  Genç Erkek Basketbol takımı Türkiye şampiyonası final gurubuna katılmak için Trabzon’a  gitti.  Yeşil  Siyahlılar 27 Nisan 5 Mayıs tarihleri arasında  Trabzon’da 8 takımın  katılacağı müsabakalarda ilk 2’ye kalmak için mücadele edecek.

Trabzon’a  Türkiye  Genç erkekler final gurubuna katılmak için  gideceklerini  belirten  takımın Antrenörü Hüseyin Elibol, “ 12 kişilik  kadromuzda bulunan  genç kardeşlerime güveniyorum.  Trabzonspor, Trabzon İdmangücü, Gaziantep, Kayseri, Denizli, Bandırma Banvit, Malatya takımlarından oluşan  gurupta  seri başı olarak Trabzonspor ve biz iki gurup oluşturacağız. 27 Nisan 5 Mayıs tarihleri arasında yapılacak  müsabakalarda ilk iki takım  Türkiye Şampiyonası final gurubunda  mücadele edecek olan 16 takım arasına girecek. Federasyonun tespit edeceği yer ve tarihte Türkiye Genç Erkekler Basketbol  şampiyonasına katılmak için  tüm gücümüzü harcayacağız. İlimizi ve özellikle Akhisar Belediyespor’un basketboldaki  gücünü göstereceğiz.” Dedi.

Akhisar Belediyespor Trabzon’a  yönetici Erten Göknel, Baş antrenör  Hüseyin Elibol, yardımcı antrenör Harun Yılmaz, oyuncular, Nihat Yürük, Berk Eriş, Aral Turanlı, Enes Güler, Alperen Eroğlu, Berkay Koçak, Yavuz Koça, Mesut Köse, Atakan Güner, Yağız Demircan, İlhan Bizer, Furkan Menteşe’den  oluşan 15 kişilik gurupla  yola çıktı.