Türkiye Erkekler 1. Liginde mücadele eden  Finalspor, Adanaspor, İstanbul DSİ takımları ile Bursa’daki  turnuvaya katılan  Akhisar Belediyespor basketbol  takımı  yaptığı 3 müsabakayı da  kazanarak Akhisar’a kupa ile döndü.

Bursa Finalspor  spor salonunda ki 4’lü turnuvada  ev sahibi Finalspor’u 77-75, İstanbul DSİ’ yi 89-62, son olarak ta bu gün  oynadığı müsabakada  Adanaspor’u da 103-87 yenen  Akhisar Belediyespor  basketbol takımı  sezon öncesi moral kazandı.

11 yıldır Akhisar Belediyespor erkek basketbol takımının başında bulunan  Baş antrenör Zafer Aktaş, “Çalışmalarımızı bir aydır sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın semeresini  Bursa’da katıldığımız 4’lü turnuvada  3 rakibimizi de yenerek gördük. Çok daha iyi olmak için  9 Ekim tarihinde başlayacak lig maçlarına kadar  yapılacak turnuvalara katılarak lige hazır girmek istiyoruz” dedi.

 2015-2016 sezonu Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele edecek olan Akhisar Belediyespor takımında idari menajer olarak  Rıza Çakır, Baş antrenör Zafer Aktaş, yardımcı antrenörler Serhat Yapıcı, Furkan Buğra Bingölbalı, Masör, Ahmet Gülhan, Fizyoterapist, Orhan Ersan Mescigil, Kondisyoner, Mustafa Kara, Tercüman, Yusuf Ömer Halat  görev yaparlarken, takımda oyuncu olarak, Keylon Tobias Harrell, Erdem İlter, Murat Can Esen, Barış Ömer Erlim, Cenk Şekeroğlu, Ahmet Fatih Cantitiz, Daniel Clayton Miller, Hakan Erol, Hakan Yapar, Ömer Tayfun Karabey, Mert Gizir, Berk Canan ve Evren Yenice bulunuyor.