Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da Gekas’ın imza atıp atmayacağı konusuna basın sözcüsü İbrahim Evren Acar açıklık getirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdüren Akhisar Belediyespor’a iç transferde anlaşılamayan sadece Gekas bulunuyor.

Akhisar Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar Akhisarpress.com muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel’in Gekas’ın menajeri ile görüştüğü ve yeni sezondaki alacağı fiyat konusunda anlaşmaya varıldığını ifade etti.

Gekas ile ilgili basında çıkan çoğu haberin gerçeği yansıtmadığı söyleyen Acar; “Kulüp başkanımız Hüseyin Eryüksel, geçtiğimiz gün Gekas’ın menajeri ile görüşme sağladı. Yeni sezondaki fiyat konusu çözüldü. Şuanda sadece sözleşmede birkaç madde üzerinde küçük değişiklikler üzerinde görüşülüyor. Onları da takımımız 15 Temmuz’da Almanya kampına gitmeden çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Diğer yandan dış transferde Mehmet Akyüz dışında iki yabancı olmak üzere toplam 3 futbolcu ile görüşme içinde olduklarını belirten Acar, “isimlerini şuan açıklayamıyoruz ancak önümüzdeki günlerde onları da açıklayacağız. Mehmet Akyüz transferini de hafta sonuna kadar sonuçlandıracağız” dedi.