Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü tarafından il genelinde düzenlen yıldız kızlar ve yıldız erkekler futbol (2001-2002 doğumlu) kategorisinde şampiyon olmayı  başaran futbol takımlarımız,il dışında  Akhisar ’ımızı  temsil etmeye hak kazandılar. Yıldız kızlar il ikincisi olarak Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye finalleri öncesi gurup müsabakalarına katılacaklar.

Yıldız erkekler ise Türkiye finalleri öncesi gurup müsabakalarını ev sahibi olduğumuz Manisa’da oynayacaklar. Yıldız kızlar ve yıldız erkekler futbol 18/19/20 nisan tarihlerinde oynanacak maçlarda Akhisar’ımızı ve Manisa’yı temsil edecekler.Önce Akhisar içinde 1.olup ilçeler arasında ki müsabakalarda  1 olduktan sonra final maçlarına son 4  takım arasına kalmayı başaran takımlarımız.final maçlarını lig usulü oynadılar.Kızlarımız oynadıkları 7 maçta tek yenilgiyle 2. Oldular,Erkeklerimiz final maçlarında gol yemeden şampiyon oldular.

Yıldız kızlar futbol takımı kadrosu IŞILAY BİŞKİN, BERNA ÜNALER, AYÇA ULUOĞLU, RÜMEYSA ÇAKIR, YAĞMUR BULUT, CANAN ÇİFTÇİ, SELİN BALKAN, BUSE ÇEVENER, ECE KÜBRA KAMACI, FATMA KÜÇÜK, ALEYNA GÜNEŞ, ZEYNEP SUDE ERASLAN, ECEMSU ALTUNKAYNAK, DAMLA SEZEN, SELİNAY BİŞKİN, İREM DAĞIDIR,NİSA ÇELİKKOR, CANSU ÇİFTÇİ. Yıldız erkekler futbol takımı kadrosu HAKAN PAŞA GÜVEN, TAYFUN ÇOBAN, HALİL İBRAHİM KUŞ, YUSUF MELİH BAYINDIR, MERT BİLGİN, SELÇUK SULUOĞLU, HALİT FATİH GİRGİN, EMİR MERİÇ, DAVUT EMİR YILDIZ, KUBİLAY AKÇAY, VAHİT CAN, YUNUS EMRE DEĞERLİ, MERT AYBER, YUSUF KANAL, HALİL İBRAHİM KARAVUŞ,HASAN ALİ ADIGÜZEL,SİNAN ŞEKER.Ayrıca desteklerini esirgemeyen öğrenci velilerimize öğretmenlerimize alt yapı antrenörlerimize okul idaremize  çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenleri Cemile Erbay ve Serdar Çengel çocuk yaşta yapılabilecek bir takım gözlemler ve denemelerle, çocukların kabiliyetleri ve yatkınlıkları anlaşılıp, gelecekte hangi alanda başarılı olabileceğini öngörmek başarı için  öncelikli olduğunu ve çok çalışarak her zorluğun üstesinden gelineceğini söyledi.Okul müdürümüz sayın Ali Erkan Futbol’daki hepimizi gururlandıran başarımız küçük öğrencilerimize örnek olması açısından da çok önemli olduğunu söyledi ve bundan sonraki müsabakalarda  Akhisar’ımızı temsil edecek okulumuza başarılar diledi.