Türkiye Basketbol Erkekler 2 Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor’un basketbol ordusu başarıdan başarıya koşuyor. Kısıtlı bütçe imkanları ile Büyükşehirlere kafa tutan Yeşil-Siyahlılar’da başarı miniklerden başlıyor.

3 minik, 3 küçük, 3 yıldız, 2 genç kız ve erkek takım olmak üzere toplam 200’ü aşkın basketbol ordusu bulunuyor. Basketbol aşısını yapan antrenörler Harun Yılmaz, Hüseyin Elibol, Nuri Giyik ve Erten Göknel bu işe kendilerini adamışlar.

Akhisar Belediyespor basketbol ordusunun İdari Menajeri Erkan Poğaçacı yaptığı özel açıklamada “basketbol ordumuz gönül işine bağlıdır. Antrenörlerimiz ve çocuklarımız bu i,şe gönül verdiler ve başarıyı yakaladılar. Antrenörlerimizin bu özverili çalışmaları neticesinde basketbol ordumuz her geçen büyüyor. Alt yapıya verdiğimiz önem doğrultusunda A takımımızda başarılı bir çizgi izliyor. Bunların yanında şehrimizde seviyeli bir taraftarımız da oluşmuş durumdadır. Her maçımızda salonumuz dolmaktadır işte bunların neticesinde başarıyı yakalıyoruz” dedi.