Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Akhisar Belediyepor basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, lig iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları için bayram izninin ardından Yılmaz Atabarut Tesislerinde dün tekrar hazırlıkların başladığını belirten Acar; “Ligin ilk maçını kendi sahamızda Elazığspor ile yapacağız. Bu maça iyi hazırlanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şimdiye kadar kadromuzdaki eksik noktalara transferler gerçekleştirdik. Son olarak da Senegalli 23 yaşındaki Oumar Niasse ile her konuda anlaştık, sadece oyuncunun kulübü ile pürüzleri halletmesini bekliyoruz.” dedi.

Öte yandan Akhisar Belediyespor transfer dönemi boyunca, Bucaspor’dan Erkan Taşkıran, Beşiktaş’tan Mehmet Akyüz, Gençlerbirliği’nden Kerim Zengin, FK Sarajevo’dan Ivan Sesar, Grasshoppers’tan Alessandro Riedle’yi kadrosuna dahil etti.

Akhisar Belediyespor Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonu ilk maçını 18 Ağustos Pazar günü Manisa 19 Mayıs Stadında Sanica Boru Elazığspor ile yapacak.