Akhisarpress.com - Akhisar Belediyespor’un uzun zamandır Türk kimliğinin çıkmasını beklediği Kerem Bulut’u 3 buçuk yıllığına renklerine bağladı.

1992 doğumlu Avustralya doğumlu Kerem Bulut’un Türk vatandaşlığına geçmesiyle kadrosuna dahil ettiği 1992 doğumlu futbolcu ile 3 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

Akhisar Belediyesi Yılmaz Atabarut Tesislerinde Başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde Kerem Bulut 3 buçuk yıllık sözleşme imzalandı.

Akhisar Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Kerem Bulut; “Uzun süredir Türk kimliğimin çıkmasını bekliyordum. Zaten Akhisar Belediyespor’a Antaya kampına katılmıştım. Kimlik işlemlerimin bitmesiyle imzayı attım. Takıma katkı sağlayacağıma inanıyorum.” Dedi.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel; "2 yabancı futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor. En kısa sürede yeni transferlerimizde netleşecek. Diğer yandan 3-4 genç Türk futolcuyu da kadromuza dahil etmek istiyoruz. Akhisar Belediyespor olarak insanları şaşırtmaya devam edeceğiz." dedi.