Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Spor Toto Süper Ligin 14. Haftası 1 Aralık Cumartesi günü saat 19:00’da kendi sahasında karşılaşacağı, Bursaspor maçının hazırlıklarına iki gün aradan sonra, yardımcı antrenör Yıldırım Uran yönetiminde başladı.

Tam takım hazırlıklara başlayan Akhisar Belediyespor’da Güray, sakalığı nedeniyle takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde çalıştı.

Bursaspor maçına odaklandıklarını belirten Yardımcı Antrenör Yıldırım Uran; “Geride kalan müsabakalarda almış olduğumuz, bize yakışmayacak neticeleri inşallah Bursa maçındaki alacağımız iyi neticeyle, ortadan kaldırmak istiyoruz. Bugün verdiğimiz iki günlük aradan sonra hazırlıklara başladık. Takımdaki arkadaşlarımızın yüz ifadeleri haftasonundaki iyi neticenin habercisi gibi düşünüyorum. Öyle olması gerekiyor, öyle olacak. Tüm konsatrasyonumuzla bu hafta Bursaspor maçına hazırlanıyoruz. İnşallah iyi bir netice alacağız.” Dedi.

Öte yandan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ara transfer sezonu hazırlıkları için Almanya’ya gittiği ve bir takım maçlar izleyeceği öğrenildi.