Akhisar Beşiktaşlılar derneğinin Beşiktaş maçının bir gün öncesi düzenlediği “Sporda Dostluk Yemeği”den sonra AkhisarBelediyespor’un önemli sponsorlarından Yükseliş firması Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Eryolu ve çalışanları sabah antrenmanını ziyaret ederek başarılar dilediler, teknik ekip ve futbolculara baklava ikramında bulundular.

Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar tarafından karşılanan Yükseliş Firması Yönetim Kurulu başkanı Yüksel Eryolu , üst düzey yöneticileri Bayram Yücel, Alper Ayan, Ali Sağlık ve çalışanları toplu olarak sabah antrenman öncesi futbolcular ile bir araya geldi. Başkan Eryüksel, “Yükseliş firması kulübümüzün önemli sponsorlarından biridir. Tümüm içecek ve yakıt ihtiyaçlarımızı da karşılamanın yanında maddi yardımda bulunmaktadırlar. Beşiktaş maçı öncesi tesislerimize gelerek bizlere başarı dilemeleri ve futbolcular ile bir araya gelip moral vermelerini memnunluk karşılıyoruz. Firmaya çok teşekkür ediyoruz.” Dedi. Yükseliş firması yönetim kurulu başkanı Yüksel Eryolu kaptan Emrah Eren’e getirdikleri baklavadan ikram etti. Yüksel Eryolu, “Akhisar Belediyesporumuz bizlerin gururu kaynağı. Her zaman yanlarında olmaya hazırız. Beşiktaş maçı öncesi başarılar diliyor, Trabzon, Galatasaray maçı galibiyetlerinden sonra Beşiktaş galibiyetinide bizlere hediye edeceklerine inanıyoruz.” Dedi.

Akhisar Belediyespor bu gün sabah ve akyam üzeri çift antrenman yapacak. Yarın sabah 11.00 de yapılan sabah çalışmasından sonra Manisa’da kampa girecek. Yeşil siyahlılarda Emin Aladağ ve Özgürcan sakat. Mustafa aşan takımla çalışmalara katılıyor. Cezalı oyuncu yok.