Akhisarpress.com -SPOR MERKEZİ

 

Akhisar Belediyespor ile Bucaspor şuan Şehir Stadında hazırlık maçıyla karşı karşıya geldi. Maçın canlı anlatımını buradan sayfayı yenileyerek takip edebilirsiniz. 


MAÇIN KADROLARI BELLİ OLDU

 

Akhisar Belediyespor: 1 

 

Bucaspor: 0

 

Saat: 18:00

 

Stad: Akhisar Şehir

 

Hakemler: Murat Türker, Cem Yoldaş, Serdan Mersinli

 

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Kürşat (Dk. 73 Uğur), Merter (Dk.73 Lima), Severin Bikoko (Dk. 46 Sani), Çağdaş, Emin, Güray (Dk. Gökhan), Serkan (Dk. 46 Sertan), Ahmet Cebe(Dk. 46 Hakan Ateş), Aşan (Dk. 46 Anıl), Kenan Özer (Dk.73 Mert)

 

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

 

Bucaspor: Ömer, Alparslan, Okan, Luiz (Dk. 55 Emre), Efe(Dk. 46 Fahri), Aykut (Dk. 65 Abdullah), Zafer (Dk.60 Onur), Oğuz (Dk. 46 Taylan), Melih (Dk. 55 Burak), Mehmet (Dk. 88 Batuhan), Zekeriya

 

Teknik Direktör: Sait Karafırtınalar

 

Sarı Kartlar: Mehmet İncebacak 39 Dk. (Bucaspor), Taylan Dk. 89 (Bucaspor),

 

Kırmızı Kart: Yok

 

00: ve maça Akhisar Belediyespor başladı. Stad kapalı tirübünler dolu açık tirübünlerinde yarısı dolu, Bucaspor taraftarlarından şuana kadar gelen yok.

 

Dakika 10: Akhisar Belediyespor sol kanattan Çağdaş ile etkili geldi. Çağdaş’ın açtığı ortada top rüzgarında etkisiyle havalanarak dışarıya gidiyor.

 

 

Dakika 13: Şuana kadar her iki takımında etkili bir atağı gerçekleşmedi. Maç şuanda orta sahada geçiyor.

 

Dakika 15: Akhisar Belediyspor’dan Emin Aladağ’ın kullandığı serbest vuruşu Buca savunması kafa ile uzaklaştırdı. Güray’ın kaleye yerden gönderdiği topu son anda savunma çıkarmayı başardı. Maçta şuana kadar en etkili ataklardan birisi gerçekleşti.

 

Dakika 17: Akhisar Belediyespor yine etkili bir atak sergiledi. Merter’in içeriye açtığı ortayı savunma kafayla uzaklaştırdı. Yine Güray’ın önünde kalan top, Güray direk kaleyi düşündü top üstten dışarıya çıktı.
 
 
Dakika 25: Hakem Murat Türker su molası için düdüğünü çalıyor.
 
 
Dakika 39: Akhisar Belediyespor Kenan Özer ile bir atak gerçekleştirirken, Bucaspor’dan Mehmet’in sert müdahalesi sonucu Kenan yerde kaldı. Mehmet İncebacak bu müdahalesi sonucu sarı kart gördü.
 
 
Dakika 44: Mustafa Aşan’ın orta sahada başarılı mücadelesi sonucu top Akhisar Belediyespor’a geçti. Güray’ın Kenan’a yerinde pası ile Akhisar Belediyespor sol kanattan etkili bir atak gerçekleştiriyor. Ancak Kenan savunmanın müdahalesi sonucu etkili bir vuruş yapamıyor. Ve top auta çıkıyor.
 
 
Dakika 45: Maçın hakemi Murat Türker hiç uzatma dakikası vermeden maçın 45. Dakikasında ilk yarı düdüğünü çalıyor.
 
 
İKİNCİ YARI 
 
 
Akhisar Belediyespor'da ikinci yarıda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu 4 değişiklik gerçekleştirdi. 
 
 
Akhisar Belediyespor'da Değişiklikler şu şekilde;  
 
 
Çıkan   - Giren
 
 
Ahmet Cebe – Hakan Ateş,
Bikoko – Sani,
Serkan Yalçın – Sertan, 
Mustafa Aşan - Anıl
 
 
Dakika 64: Sertan’ın ceza sahasından sert şutunu kaleci Ömer aynı güzellikte mutlak golü kurtardı.
 
 
Dakika 79: Bucaspor’dan oyuna sonradan dahil olan Burak kaleci Oğuz ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, direk kaleye vurdu. Oğuz’un müdahalesi ile top üstten kornere gitti.
 
 
Dakika 83 : Lima’ya yapılan faul sonucu serbest vuruşu kullanan Sertan Buca kalesi önüne çok iyi bir orta açtı. Akhisar Belediyespor’dan Uğur, Buca savunması arasından iyi yükselerek sert bir kafa vuruşuyla top fileleri havalandırdı. Akhisar Belediyespor maçın ilk golünü Uğur Demirok atmış oldu.
 
 
Dakika 86: Bucaspor Akhisar kalesine etkili geldi Umut kaleci Oğuz’u geçti boş kaleye gönderdi, ancak yan hakem daha önceden ofsayt bayrağını kaldırdı.
 
 
Dakika 88: Akhisar Belediyespor’dan Hakan Ateş ceza sahasının dışından çok sert bir şut vurdu. Üst direkten dönen topa Emin tekrar kaleye yerden sert bir şekilde vurdu ancak kaleci Ömer çıkardı.
 
 
Dakika 90: Maçın hakemi Murat Türker 90. Dakikada maçın son düdüğünü çalıyor. Ve maç bitti.
 

MAÇTAN İLK GÖRÜNTÜLER

 

 

 

MAÇTAN YENİ KARELER

 

 

İLK YARI ARASINDAN GÖRÜNTÜLER