Manisa Milletvekili Uğur AYDEMİR Özel Doğuş Hastanesinin Yeni Yönetimini ziyaret etti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Özel Doğuş Hastanesi yönetimini ve çalışanlarını ziyaret etti.

Akhisar da sağlık sektöründe faaliyet gösteren Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet ULUSOY, yönetim kurulu üyesi Dr. Mehmet DUMAN ve Dr. Ali POLAT'ı hastanede ziyarette bulunan Uğur Aydemir, yeni yönetim kurulunu tebrik edip başarılar diledi.Ayrıca Özel Doğuş Hastanesi olarak son dönemde yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını, bu tür faaliyetlerin hız kesmeden devam etmesi gerektiğini vurguladı. Hastane yönetimi olarak Akhisar halkı ile kucaklaşmanın sağlık sektöründe büyük bir hizmet olduğunu belirtirken, gecesini gündüzüne katarak bu çalışmaları ortaya koyan yeni yönetim kuruluna ve hastane personeline teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet ULUSOY, Manisa Milletvekili Uğur AYDEMİR, Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı ŞENYİĞİT ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.