Akhisarpress.com - AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Akhisar Ziraat Odası ve Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Tanrıverdi, ilk olarak Ziraat Odası’nda başkan Ahmet Akbuğa ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Sonraki ziyaretini ise Akhisar Ticaret Odasına gerçekleştirdi. Burada da kendisini Ticaret Odası başkanı Abdurrahman Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

AK Parti olarak sivil toplum örgütlerini önemsediklerini ifade eden Tanrıverdi; “Sivil toplum örgütlerini sosyal taraf olarak değil, sosyal ortak olarak görüyoruz. Bu nedenle Türkiye’nin sorunlarını birlikte çözelim, gelecek nesillere daha gelişmiş ve zengin bir ülke bırakalım. Bugün Türkiye’de ne yasa çıkmışsa her birisinde sivil toplum örgütlerinin görüş ve önerileri bulunmaktadır. Türkiye’nin son 10 yılda ilerlemesi bu politikaların uygulanmasındandır. Artık sanayicilerimiz, iş adamlarımız Türkiye’de yatırım yapmak istiyorlar, istihdam sağlamak istiyorlar. Artık borç para alan değil borç para veren ülke konumuna geldik.

Gezi Parkı Olayları

Türkiye’nin gelişmesini hazmedemeyenler var. Değişik alanlarda olumsuzluklar ortaya koymaya çalışıyorlar. Türkiye’nin birliğini bozmaya çalışıyorlar. Ama görüyoruz ki milletimizin iradesi karşısında yer bulamıyorlar. Milletimizin iradesi huzurdan, güvenden ve siyasi istikrardan yana olduğunu gezi parkı olaylarında çok net bir şekilde gördük. Gezi Parkında birleşenleri ve birde Kazlıçeşme’de birleşenleri incelediğimizde milletin nerede olduğunu gördük.

Mısır’daki Darbe

Mısır’daki darbe sonrası Filistin kapısının kapatılmış olması, Filistin halkına yeni bir haksızlık ve zulümdür. Darbecilerin o kapıyı kapatması, ne kadar insanlık dışı hareket içinde olduklarını görmeliler. O kapının özellikle Ramazan ayında Filistin halkının daha mağdur olmaması adına açılmalıdır” diye konuştu.

Buradaki ziyaretlerinden sonra Manisa ve Akhisar Esnaf Odaları tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğine katılan Tanrıverdi, işletmedeki kuzu çevirmeden keserek vatandaşlara ikram etti.

Ziyaretlerde kendisini Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, ve teşkilat üyeleri eşlik etti.