Geçtiğimiz gün aracıyla seyir halindeyken silahlı saldırıya uğrayan İyi Parti Akhisar İlçe Başkanı Mustafa Kındıroğlu, olay anını anlattı.

Gece 22.20 sıralarında Akhisar merkeze doğru otomobiliyle seyir halindeyken Hamidiye Mahallesi kavşağında silahlı saldırıya uğrayan Kındıroğlu, İYİ Parti ilçe teşkilatında yaptığı açıklamalarda; “28 Aralık akşamı saat saat 22.20 civarında kendi mahallem olan Ballıca Mahallesinden Akhisar’a geliyordum. Evimizin aşağısındaki benzinlikten yakıt aldım. Oraya 1 buçuk kilometre mesafede Hamidiye kavşağında bir el silah atışı duydum. Ondan sonra etrafta birileri ateş ediyor diye düşündüm. 

Kendime saldırı olacağını düşünmedim 

Aracımla saatte 70-80 kilometre hızla gidiyordum. Ardından iki el daha silah sesi duydum. Bunlardan bir tanesi aracıma isabet etti. İçeriye çok sert şekilde ses geldi. Bu sesi duyunca olay yerinden başımı aşağıya eğip hızlı bir şekilde ayrıldım. Yaklaşık bir 3-4 dakika sonra 155’i aradım, Zeytinliova karakoluna bağlanıp bilgi verdim. Jandarma’dan haber gelene kadar Akhisar’a geldim. Tekrar 155’i aradım polise haber verdim. Aradan 10-15 dakika sonra polisler geldi, orada bir inceleme yaptılar. Jandarma olay yerine çağırdı, inceleme yaptı. Jandarma bölgesi olduğu için araştırma yapıyor. İnşallah failler bulunacak. Aynı saatlerde Gelecek Partisi İzmir İl başkanına aynı olay gerçekleşmiş ona da çok geçmiş olsun diliyorum. İnşallah olayın failleri en kısa zamanda bulunur ve gereken ceza verilir.” Dedi.