30 Martta yapılacak olan Seçimler öncesi Saadet partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı İ. Hakkı Kuzum yorulmadan yılmadan seçim çalışmalarına devam ediyor.

30 mart seçimleri öncesi Akhisarın 86 Köy ve 9 Beldesine ulaşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İ. Hakkı Kuzum efendimahallesinde Kahve sohbetinde sevgi ile karşılandı. Ziyarete konuşan İ. Hakkı Kuzum “Bizim anlayışımız, milleti gütmeyi değil millete hizmet etmeyi esas almıştır.

Saadet Partisi, yolsuzluk ve rüşvetle degil, adaletle yürütüldüğü, adam kayırmayan, partizanlık yapmayan, halkın tasvibiyle en iyiyi ve en güzeli uygulayan bir Türkiye için var. Saadet Partisi, halkla beraber yönetilen şeffaf bir Türkiye ‘nin teminatıdır. Saadet Partisi, haksız vergi alan devlet anlayışını reddeder. Saadet Partisi, akılcı, dürüst, israfsız, kaynaklarını iyi kullanan yatırımı ve üretimi kolaylaştıran adil ekonomik düzenin hâkim olduğu haksız vergilerin olmadığı, bir Türkiye ‘nin teminatıdır” dedi.Efendi Mahallesindeki Kahve sohbetinden sonra Kapalı spor salonunda düzenlenen ve Dursun Ali Erzincanlı’nın katıldığı muhabbet gecelerine katıldı.