Burada Dağdere Mahalle Muhtarı Osman TUNÇ,  Dağdere Mahalle ilçe teşkilatı ve Dağdereli vatandaşlar MHP İlçe Teşkilatını büyük bir coşku ile karşıladı.

Dağdere Mahalle Teşkilatına geçilerek burada vatandaşlarla bol bol sohbet edilerek, Dağdere Mahalle Teşkilat başkanlığı görevi Ramazan GİRGİN’e verildi. İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU “Haziran 2015 genel seçimlerinin  startını Akhisar-Dağdere Mahallesinde verdiğini açıkladı. Bu saatten sonra teşkilattaki eksiklerimiz hızla giderilerek, Haziran 2015 genel seçimlerinde MHP’yi Akhisar’da  birinci parti yapmak için hiçbir özveriden kaçınılmayacağını dile getirdi. MHP olarak Manisa’dan en az 6 milletvekili, bunlarının birininde Akhisar’dan olacağını” sözlerine ekledi. Burada Mahalle ilçe teşkilatı ve vatandaşlar  coşkuyla  karşılık verdi.

İlçe başkanı İbrahim UĞURLU ve yönetim kurulu Dağdereliler ve Dağdere Mahalle Teşkilatı ile beraber  İsmail- Fadime Doğanlı’nın oğlu Ali ve Süleyman –Süleyha Doğanlı’nın oğulları Ali ile Abdullah’ın  sünnet törenlerine katıldı.  Burada da Dağdereliler ve misafirler MHP Akhisar ilçe teşkilatını coşkuyla karşıladı. 

Burada çay ve yemek ikramından sonra yöresel oyunlar oynandı, oyunlara MHP yöneticilerinin de iştirak ettiği görüldü.  Sünnet çocukları  ve babaları İsmail- Süleyman  DOĞANLI ilçe teşkilatı ile bol bol resim çekildiler. İsmail ve Süleyman DOĞANLI kardeşler   MHP ilçe teşkilatının düğünlerine katılmalarından çok memnun kaldıklarını, kendilerinin bu ziyaretten onur duyduklarını ve unutamayacakları bir anı olarak kalacağını  söylediler.