Akşam saatlerinde de MHP heyeti ve milletvekili adayları Söğütlü Camiin mevkiinde, Söğütlü Kahvesinde halka hitap etti.

Burada bir konuşma yapan milletvekili adayı Avukat Mustafa Uncu, kendini tanıtarak, “İki Akhisarlı avukat aday olarak oylarınıza talibiz. Akhisar’ın yetiştirdiği bu adaylara sahip çıkmanızı istiyorum. Yerli ve milli adaylara destek veriniz” dedi.

Toplantıda konuşan Avukat Osman Oktay’da yaptığı konuşmada, MHP’nin koalisyon görüşmelerinde olumsuz tavır takındığı şeklinde bir algı yaratıldığını, bunun doğru olmadığını, doğru olmadığını da Hükümetin en yetkili kişisi Bülent Arınç’ın bir televizyon programında açık açık söylediğini anlattı.

Daha sonra söz alan Manisa Milletvekili Erkan Akçay şunları söyledi,”AKP hukuku mahvederek, devletin kurumlarını ve kurallarını bozmuştur. Terör örgütlerine doğrudan ve dolaylı olarak tavizler vermişlerdir. Devletin askerinin ve polisinin hareket alanlarını kısıtlayarak, teröristlerin cirit attığı bir ülke haline getirmiştir. Tren raydan çıkmıştır. 1 Kasım’da yetkiyi bizlere verin, etkiyi görün. MHP’nin iktidar olduğu zaman 17/25 aralık yolsuzlukları, askere, polise, yargıya ve milli eğitim kadrolarına yapılan darbeler yeniden adil bir şekilde inşa edilecektir. Ayrıca esnafımız, sanatkarımız ve çiftçilerimiz borç sıkıntısı içindedirler. Vatandaşlarımızın dertlerine deva bulacağız. 65 yaş aylığını 300 TL’ye yükselteceğiz. Yaşlılara bakmakla yükümlü muhtaç ailelere, yaşlıları koruyup, kollamak için “sosyal yardım” ödeneği yapılacağını” dile getirdi.