Akhisar’a misafir olarak gelen Saadet Partisi Aliğa İlçe Başkanı Halil Fevzi Özkasap ile birlikte Akhisar esnafını ziyaret eden Halil Fevzi Ökasap ve Fikret Aysu hem esnaf ile sohbet etti hem de esnafın sorunlarını ve dertlerini dinledi. 

Ziyaretler hakkında bilgi veren Akhisar Saadet partisi ilçe başkanı Aysu, “Türkiye genelinde Saadet Partisi Genel Merkezimizce başlatılan ve Türkiye genelinde devam eden “İnsanımıza Kucaklaşma” Projesi çerçevesinde bu gün Akhisar’ımıza misafir olarak gelen Saadet partisi İzmir Aliağa ilçe başkanımız Halil Fevzi Özkasap ile birlikte Akhisar halkı ve esnafını ziyaret edelim.  Bu arada başkanımıza Akhisar’ımızı tanıtalım dedik” dedi.

  Akhisar’da  sokak, kahvehane, ve dükkanları tek tek gezerek hem kendini tanıtan ve sorunları dinleyen Özkasap “Sizlerin sorunu demek bizlerin sorunu demek inşallah bu sorunları birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. Bu gün esnafımızın da üreticimizin de tüketicimizin de durumu göz önünde” dedi. 

Saadet Partisi’nin Aday Adayı Belli Oldu..

Akhisar’da Haziran 2015te yapılacak olan seçimlerde Milletvekili Aday adayları açıklanmaya başlaması ile birlikte edinilen bilgilere göre Saadet Partisinde Aday adayı Hüseyin Çelik

Hüseyin Çelik 1969 Akhisar Medar Mahallesi (kasabası) doğumlu olup 1995 yılında Refah Partisi ve Saadet partisinin yönetiminde görev alan Çelik geçtiğimi Yıllarda Medar Belediye Başkan adayı olan Çelik. 30 Mart 2014 seçimlerinde Saadet Partisi Gölmarmara belediye başkan adaylığı yaptı. Haziran 2015 te yapılacak olan genel seçimlerde Saadet partisi Manisa Milletvekilliği aday adayı olan Hüseyin Çelik Halen Akhisar da esnaflık yapıyor evli ve 2 çocuk babası.