2. sırada yer alan Milletvekili Adayı  Avukat, Çiftçi Mazlum Nurlu İlçe Başkanımız İsmail Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber , Tahirün caddesindeki esnafları ve Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa ile görüşerek , Ziraat Odasının sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin projelerinde  Ziraat’in önde geldiğini  sıkıntılarına çözümlerin hazır olduğunu bildirdi. Yapılan ziyaret için Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa teşekkür ederek seçim çalışmalarına devam etti.

Daha sonra esnafları dolaşarak, esnafa maddi destek sağlanacak. esnaf ve sanatkarların ödediği yıllık  vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandırılcak. KOSGEB’in proje özelindeki destekleri artırılacak. Kira,araç gideri gibi işyeri masrafları vergiden düşürülebilecek. Düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi kendi dükkanlarına sahip omları sağlanacak. Esnafın kurduğu kümelenme şirketlerine vergi avantajı sağlanacak. Kredi Kefalet Kooperatifleri güçlendirilecek,kredi miktarları artırılacak. Esnafın sosyal güvencesi tam olacak. Esnaf adil olmayan piyasa koşullarından korunacak.