Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Adayı Hasan Eryılmaz seçim çalışmalarına Akhisar’da devam ediyor. 

Gün boyu Akhisar esnafıyla bir araya gelen Eryılmaz, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Hasan Eryılmaz’a Akhisar MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve partililer eşlik etti. 

Ticaret ve Sanayi Odası’nda hizmet için yola çıktıklarını ifade eden MHP’li Milletvekili Eryılmaz, Akhisar ekonomisi hakkında da bilgi almayı ihmal etmedi. Eryılmaz konuşmasında, “Bildiğiniz üzere ülkemize ve Manisa’mıza daha fazla hizmet için bir yola çıktık. Bir aday adaylığı dönemini geride bıraktık. Parti merkezi ve Genel Başkanımız’ın da takdiri ile aday olduk. Milliyetçi Hareket Partisi olarak “Bizimle Yürü Türkiye” sloganı altında milletimizin hak ettiği hizmeti kendilerine sunmak için iktidarı hedefliyoruz. Manisa’da aday olmamızın bizim için çok önemli bir artısı var. Çünkü çok çalışkan ve sevilen bir Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Amacımız hep birlikte bu ülkeye hizmet etmek. Bunun gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. İnşallah 7 haziranda da Muaffak oluruz.” Dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Hasan Eryılmaz’a teşekkür eden Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz’da 7 haziran seçimlerinin önemini kaydederek, “Gerçekten ülke olarak büyük ve önemli bir seçime giriyoruz. Umuyorum ki ülkemiz için en hayırlısı ne ise o olur. Bizler Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendimizi siyaset üstü bir kurum olarak gördüğümüz için burada asla siyaset yapmayız. Yönetimimizde her görüşten insanlar var. Bizim asıl amacımız üyelerimize hizmet vermek, onları ticari açıdan yönlendirmek ve yol göstermektir. Sizlere de başarılar dileriz.” İfadelerini kullandı.