Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Akhisar’a bağlı Çamönü ve Başlamış köylerindeki görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

Akhisar’ın Çamönü ve Başlamış köylerinde bulunan Çamönü Ertuğrul Özçubukçu İlköğretim Okulu, Başlamış Ceyhan Karasoy İlköğretim Okulu ve Kadıdağ İlköğretim okullarında görev yapan öğretmenlerin günlerini kutladılar.

Köy okullarında görev yapmakta olan öğretmenleri, okullarında ziyaret ederek günlerini kutlamak istediklerini belirten Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Server Goral; “Öğretmenlik en kutsal görevlerden birisi, bu görevi yerine getiren öğretmenlerimizin günlerini tüm kalbimizle kutluyoruz. Bugün köy okullarımızda görev yapan öğretmenlerimizi ziyaret ederek, onları görev yaptıkları okullarında günlerini kutlamak istedik. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

Öte yandan Goral, okul müdürleri ile yaptığı sohbetlerde, okulların öğrenci sayıları, velilerin sosyo ekonomik durumları, okul servisleri ve eğitim ile ilgili genel bilgi alışverişinde bulundu.

Öğretmenleri ziyarete Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Server Goral, yönetim kurulu üyeleri Hayriye Hacet, Seda Nazlı Kaynar, Ayşe Nur Oğuz, Sibel Kaya, Mürüvet Ulaşan katıldı.