Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi Kurban Bayramı dolayısı ile Bayramlaşma töreni düzenledi.


Bayramın 2. Günü Parti lokalinde düzenlenen törene Manisa Milletvekili Özgür Özel,İl Başkanı Cahit Kaplan, Eski Milletvekili Ufuk Özkan ve İlçe Başkanı A.Vehbi Bakırlıoğlu,yönetim kurulu üyeleri Belde Belediye Başkanları,Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı

.Bayramlaşma töreninde konuşmalarda ilk olarak İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu konuştu.Bakırlıoğlu birlik ve beraberlik mesajını yineledi "Tüm partililerimizin, davetlilerin, Türkiye'nin Kurban Bayramı kutlu olsun."29 Ekim'deki düzenlenecek olan Çelenk koyma töreninde siyasi partilerin kararnameyle çelenk koymayacak olması dolayısıyla yönetimimizle karar aldık. Sizlerle partililerimiz olarak hem o gün çiçeklerimiz ellerimizde Atamıza çıkıp çiçeklerimizi koyacağız. Hem de ardından da Fener Alayı programına katılacağız" dedi.


İl Başkanı Cahit Kaplan konuşmasında;"Hepinizin Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.Akhisarlılar bizler bayramlarımıza Cumhuriyetimize sahip çıkacağız.Bu bayramları her zaman gerektiği gibi ve hatta daha güzel kutlamak gerek. Bu ülkenin tek güvendiği parti CHP'dir. Ekonomik ve güçlü devletleri arkasına alan bir iktidar var. Ülkemizin birlik ve beraberliği için birlik içinde olalım" dedi.


CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise konuşmasında ve Cumhuriyet Bayramı'yla ilgili kutlamalara değinerek, "Biliyorsunuz iktidar, çıraklık döneminde Anıtkabir'e bizden 15 dakika önce gidiyordu.Kalfalık dönemine geçtiklerinde değerlere saldırmaya başladılar. CHP'ye sataştılar. Başbakan ustalık döneminde CHP'ye sataşmak için Atatürk'e dil uzatmaya başladı. İptal ettikleri Cumhuriyet Bayramlarını itibarsızlaştırmak için çalışıyorlar. Stadyum gösterine yasak getirdiler. Bunu Hitler'e bağlayıp onların döneminde kalma diyorlar. Son bir yıldır stadyumda kendi partisinin kongrelerini yapıyor." diye konuştu.