AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci ve Sendikacı Rıza Bahar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Akhisar İlçe Müdürü Suudi Arslan ve personelini makamında ziyaret etti.

Yaptıkları hizmetler hakkında bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan, yıllardan beri hükümetimizin bu konuda güzel hizmetler verdiğini özellikle son yıllarda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Fatma Şahin’in gelmesinden sonra çok hızlı bir değişim yaşandığını, bununda kimsesizlere, bakıma muhtaçlara ve özellikle de engelli kardeşlerimize çok büyük imkanlar sağlandığını söyledi.

Akhisar’da çocuk evlerinde kalan çocuklarımızın tüm bakımından okuluna ve geleceğine kadar tüm hizmetleri verdiklerini, bu evlerdeki çocukların 18 yaşına kadar anne ve aile sevgisi içinde büyüyeceklerini, 18 yaşından sonra ise Bakanlığımızın çocukları hayata kazandırmak için projeleri var diye konuştu.

AK Partili Rıza Bahar, Uzun zamandan beri Suudi Bey’i yakından tanıdığını, yaptığı özverili çalışmalar ile gece gündüz demeden göstermiş olduğu gayreti bildiğini ve her zaman takdir ettiğini söyledi.

Bahar, Sosyal Belediyeciliğin gereği olarak bu evlerde kalan genç kardeşlerimizin çeşitli kurs ve aktiviteleri gerçekleştirebilecekleri, İçerisinde internet kafe, okuma salonu, konferans salonu ile engelli ve yaşlı kardeşlerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek bir Toplum Merkezi ile kimsesizlerin barınabileceği Şefkat Evlerini yapmak istediklerini ifade etti.

Ayrıca Rıza Bahar ihtiyaç sahiplerinin daha kolay ulaşabileceği ve daha rahat edebileceği Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünü de Toplum Merkezi Binasının bünyesinde barındırmayı düşündüklerini söyledi.

Suudi Arslan, kendilerini ziyaret eden Aday Adayı Rıza Bahar’a teşekkür ederek, çıktığı yolda başarılar diledi.