Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Manisa’da düzenlediği miting sonrasında Akhisar’a gelerek seçim otobüsü üzerinde Tahir Ün Caddesinde partililere ve vatandaşlara kısa bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından Tahir Ün Caddesi ve 1. Nakliye’den seçim otobüsünden halkı selamladı. Kılıçdaroğlu’nu Akhisar’da Manisa Milletvekili adayları ve Akhisar ilçe başkanı İsmail Şahin eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Esnaf kazansın diye evet diyeceksiniz. Emekli, alın teri döken kazansın diye evet diyeceksiniz. Çiftçi kazansın diye evet diyeceksiniz. Suriyelileri göndermek için evet diyeceğiz. Hortumcular, siyaset sahnesinden sürülsün diye evet diyeceğiz. Sizden bir söz daha istiyorum. Geçen seçimlerde şu yada bu sebeple CHP'ye oy vermemiş bir vatandaşımızı daha yanınızda sandığa götüreceksiniz. Gel kardeşim diyeceksiniz. 13 yıl kredi verdin diyeceksiniz. Bu defteri kapatalım, yaşanacak bir Türkiye kurulsun diye çalışacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Anlaştık mı, söz verdiniz. Söz veriyorum gün 6 saat 6 saat,12 saat 12 saat, 36 saat 36 saat sizin için, çocuklarınız için, torunlarınız için ter dökeceğim. Çalışacağım, emek harcayacağım. Hepsi size helal olsun" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe turu attıktan sonra ise, Akhisar Askeri Havalimanından uçakla ilçeden ayrıldı.