Akhisar'a Açılacak Fakülte Bölümü Belli Oldu


Akhisar Milletvekili Uğur Aydemir ATSO'yu Ziyaret Etti


Akhisarpress.com (ÖZEL HABER)

 

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Akhisar AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret etti. 


Ticaret ve Sanayi Odasının toplantı salonunda yapılan ziyarette ATSO Başkanı M. Ali Erdayoğlu ve yönetimi tarafından karşılanan Aydemir, geçtiğimiz hafta meclisin tatil olması nedeniyle Manisa’ya döndüğünü ilk olarak da Ankara’da kendisini ziyarete gelen ATSO’ya iade-i ziyaret etmek istediğini belirtti.


ATSO Başkanı M. Ali Erdayıoğlu konuşmasında; “Biz sayın Milletvekilimiz Uğur Aydemir’i kardeşimiz olarak görüyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendi içimizde siyasetten uzağız, Akhisar’ın en büyük odası olarak bunun böyle olması gerekir. Herkesin gönül verdiği bir siyasi parti vardır. Ancak biz Akhisar için çalışıyoruz. Ankara’da ve Akhisar’da bizi yalnız bırakmayan milletvekilimiz Uğur Aydemir’e teşekkür ediyorum. Kendisi bugün Akhisar Organize Sanayi Bölgesini gezdi, biz programımızdan dolayı katılamadık ancak bu hususta ondan bir isteğim olacak. Akhisar’da Organize Sanayi Bölgesine anayoldan ayrılan yola bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Girişi gerçekten Organize Sanayi Bölgesine yakışmıyor, oradan giren çıkan büyük araçlar yoldan geçen araçlar için tehlike oluşturuyor. Bu konuyu Uğur kardeşimizin bir an önce çözeceğine inanıyorum.” Dedi.


AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir; “Öncelikle Ankara’da beni yalnız bırakmayıp ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Manisa’nın en büyük ilçesine yakışır bir şekilde, Ticaret Odası olarak kendisine yakışanı yaptınız. Başkanımızın da belirttiği gibi, Akhisar’ın sorunları ile sürekli ilgileniyoruz. Çevre Yolu, tren yolu, üniversitesi, organize sanayi bölgesi bu konularda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 


“Akhisar’a Gelecek Fakülte Bölümü Belli Oldu”


Akhisar’a açılacak olan Üniversite’nin fakülte bölümü senatodan onaylandı. Celal Bayar Üniversitesi Doğa Bilimleri Ziraat Fakültesi bölümünün olacak. Akhisar’ımızın yıllardan bu yana çözülemeyen Üniversite sorununu en kısa zamanda Allah’ın izniyle çözeceğiz. 


“Çevre Yolu ve Tren Yolu için çalışmalar sürüyor”

 

Akhisar’ın dışından geçecek olan çevre yolu, tren yolu ile ilgili çalışmalar hakkında kara yolları bölge müdürü ile görüştük. Gerekli bilgileri kendisinden aldık. Bunlar hemen yapılacak işler değil, ancak en geç 2 sene içerisinde bunlarında sonuçlanmasını bekliyoruz.


“Akhisarspor ile her yerde gurur duyuyoruz”


Akhisar Belediyespor’un Süper Lig’e çıkması bizi tüm ülkede tanınmamızı sağladı. Ben meclisin futbol takımındayım. Antrenmanlarda Akhisar formamı giyiyorum, tüm meclis Akhisar’ı konuşuyor. Akhisar mütevazi ve sempatik örnek bir Anadolu takımı olarak biliniyor. Bu tüm Türkiye için model olacak. Sizlerin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının, Akhisarlıların Akhisarspor’u desteklemesini istiyoruz. Bu takım Akhisarlıların desteği ile buralara kadar geldi.” Dedi.