16  Mayıs  Cumartesi günü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Akhisar  ilçe teşkilatı,  başkan İbrahim Uğurlu nezaretinde MHP Manisa milletvekili Erkan Akçay, milletvekili adayı  Osman Oktay, İlçe yönetimi kadın kolları ile beraber merhum Alpaslan Türkeş’in  silah ve dava arkadaşı Ahmet  Er’ i Sünnetçiler Mahallesindeki  evinde ziyaret ettiler.

MHP Akhisar ilçe teşkilatının Ahmet Er ‘i ziyaretinde duygulu anlar yaşandı. Ahmet Er konuşmalarında sık sık merhum Başbuğ Alpaslan Türkeş ile yaşadıkları anları paylaştı. Ülkedeki olaylar la ilgili olarak “Tren raydan çıkmıştır” dedi.  Manisa milletvekili Erkan Akçay ziyarette,“Ülke yönetimine şahsi ve keyfi bir yönetim hakim oldu. Türkiye’nin kurum ve kuralları ile iyi yönetilmiyor. “ demesi üzerine Ahmet ER’de” , İhtiras ve haset yönetenleri  yanlışa sürüklüyor. Türklük gurur ve şuuru, İslam Ahlak ve fazileti ülküsü ile yetişmiş bütün ülkücülerin MHP çatısı altında siyaset yapması gerekiyor. Hz. Peygamber’in “Ben kral değilim. Kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum” sözünden  ibret alınması gerekir.İnsanı Allah’ın rızasından uzaklaştıran her şey irticadır, köleliktir” dedi.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu’nun “Hocam bizleri sizler yetiştirdiniz. 7 Haziran daki Türkiye’nin var olma yok olma seçiminde siz hayır duanızı bekliyoruz. Bizlere tavsiyeleriniz olur mu?” demesi üzerine Ahmet Er,”Mazeret üretmeden davaya sahip çıkmanın zamanıdır. Bunun için çok çalışmalıyız. Misyonumuzu sürdürmeliyiz.” Diyerek Erkan Akçay ve Osman Oktay’a milletvekili adaylığında başarılar diledi.

Ziyarette İlçe başkanı İbrahim Uğurlu, Başkan Yardımcıları Osman Çelik, HalilÖksüz, Fatih Bilgen, sekreter İbrahim Sarısakal, Hasan Dalar, İlkay Düztaş, İ. Ethem Güntaş, Halime Er, Fatma Yurtsever, Manisa BŞB Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Halil Aktaş, Mehmet Taşar ve kadın kolları üyeleri hazır bulundu.