Akhisarpress.com - Akhisar Belediyesi 2014 yılı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı A. Vehbi Bakırlıoğlu, toplantı sonrasında kişisel sosyal paylaşım sitesi facebook sayfasında yaptığı paylaşım çok konuşuldu.

Bakırlıoğlu, yaptığı paylaşımda CHP Belediye meclis üyelerinin başkan Salih Hızlı'ya mevcut başkan yardımcıları haricinde başka yardımcı olup olmadığı idi.

İşte o paylaşım..

" Bu gün Belediye Meclisinin 2014 yılındaki ilk toplantısına katıldım. Bildiğiniz gibi Akhisar'da iki tane Belediye Başkan Yardımcısı bulunmakta. Belediye Başkanımız ihtiyaç halinde iki tane daha memur statüsünde meclis dışından da kendisine yardımcı seçebilir.Bu gün grubumuzda ki üye arkadaşlarımız Belediye Başkanımıza böyle bir tasarruf kullanıp kullanmadığını ve şu anda kaç belediye başkan yardımcısı olduğunu sordular. Başkan önce iki yardımcısı olduğunu söyledi.Israrlı sorular sonrasında Başkanımızın aklına iki tane daha yardımcısı olduğu geldi. Meclis Üyelerinin bu başkan yardımcılarının kim olduklarına yönelik sorularını "bu kimseyi ilgilendirmez, benim kararımdır" diyerek cevapladı. İster istemez aklımıza bir takım sorular geldi.
Başkanımızın ısrarla isim vermemesi neden?
Bunda ne gibi bir sakınca olabilir?
Sakıncalı ise neden böyle bir tasarrufta bulundu?
Akhisar halkının ve belediye meclis üyelerinin bu konuda bilgilendirilmesi gerekmez mi?
Sizce de tuhaf değil mi?
Şeffaf Belediye mi? Hadi canım sende..."