Akhisar’da yenilenen yüzüyle bütün sokakları kendine imrendiren 167 sokak esnafları yapılan yenilik için Akhisar Belediyesine teşekkür için kahvaltı düzenledi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’inde katıldığı kahvaltı programına Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve çok sayıda 167 Sokak esnafı katıldı. Yapılan yenilikler için Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya teşekkür eden Akhisar Esnafı, Akhisar’ın bütün sokaklarının yenilenmesini de istedi.

Akhisar’ın bütün sokaklarının yenileneceğini ve Elektrik hatlarının da yer altından geçireceklerini belirterek, “Burada yürüttüğümüz örnek bir çalışma. Ortaya çıkan fiziki görünüm mühendislerimiz tarafından planlanmış, sonrasında başarıyla uygulanmış bir projedir. Fakat bizim önemsediğimiz şey, fiziki görünümünün ötesinde yürüttüğümüz süreçlerdir. Bu süreçte esnaf arkadaşlarımız sabırla çalışmaların bitmesini beklemiş, bizlere yardımcı olmuşlardır. Tabi bu alanın yaşatılması çok önemli, burada oluşturulan fonksiyonların korunması çok önemli. Bazı yanlış kullanım alışkanlıklarımız olabiliyor, bunu da zaman içerisinde düzelteceğimize inanıyoruz. Kurallara ne kadar fazla uyulursa, bu cadde o kadar verimli kullanılır. Projenin uygulamasında başkan yardımcımız Ömer İşçi birebir ilgilendi. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu çalışmaları Akhisar’ın geneline yavaş yavaş yayıyoruz. Bütün Akhisar’ımız cadde ve sokaklarıyla bu hale gelecektir. Önümüzdeki günlerde elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmalarına başlayacağız. Biz, bütün altyapıyı bitirerek çalışmaları hızlı bir şekilde ilçenin geneline yayacağız.” Dedi.

Kahvaltıya katılan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’de konuşmasında, “Türkiye her geçen gün gelişen bir ülke, bizde Bu gelişme yarışmasında Akhisar’ımızı geride bırakmayacağız. Belediyemiz bütün eksikleri yavaş yapıyor. İnşallah 2013’ün sonunda bütün sokaklarımız 167 sokakta olduğu gibi yenilenecektir. Bizde başka eksiklerimizi gidereceğiz. Bu çalışmalarda başta esnaflarımız olmak üzere halkımıza da çok iş düşüyor” açıklamasını yaptı.”