Akhisar Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olan düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri Gölet Konser alanında saat 21.30 da başlıyor.


Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 20 Temmuz 2012 Cuma günü başlayacak olan Ramazan etkinliklerinin 2 Ağustos Perşembe gününe kadar devam edeceği bildirildi.


Gölet Konser alanında sırasıyla 20, 21, 22, 28 ve 29 Temmuz tarihlerinde saat 21.30 da Gölet Konser alanında yapılırken, 23 Temmuz Pazartesi günü Hashoca Mahallesi 93 ile 107 sokak kavşağında, 24 Temmuz Salı günü Cumhuriyet Mahallesi 256-258 sokak köşesinde, 25 Temmuz Çarşamba günü Reşatbey Mahallesi Halı Saha yanı, 26 Temmuz Perşembe günü Hacı İshak Mahallesi 148-201 sokak köşesi, 27 Temmuz Cuma günü Ulucami Mahallesi Güplüce Parkı Mevkii, 30 Temmuz Pazartesi günü Efendi Mahallesi 271-381 sokak köşesi, 31 Temmuz Salı günü Yel değirmeninde, 1 Ağustos Çarşamba günü Hürriyet Mahallesi eski Cuma Pazarı alanında ve 2 Ağustos Perşembe günü ise Seyit Ahmet Mahallesi 192 sokak mevkiinde saat 21.30 da Ramazan eğlencelerinin yapılacağı bildirildi.


Huzurlu ve Bereketli Bir Ay dileğinde bulunan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı yaptığı yazılı açıklamada “İslam aleminin heyecanla beklediği ve ayrı bir önem arz eden, 11 ayın sultanı Ramazan ayının içinde olmanın mutluluğu içindeyiz. İbadetlerin yoğun olarak yapıldığı bu mübarek ayda, dualarımız herkes için olmalıdır. İnsan nefsinin sınandığı, aç ve yoksulların daha iyi anlaşıldığı Ramazanda, sofraların bereketi paylaşılmalı ve Allah'ın verdiği nimetlere şükredilmelidir. Bu duygu ve düşünceler ile birlik ve beraberlik duygusunun en üst seviyede yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği iftar sofralarına bereket diliyor, tüm İslam aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.