HABER MERKEZİ

 

Akhisar Belediyesi Halk Oyunları ekibi yaklaşık 40 kişilik ekibi 19. Uluslar arası Eşme Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivali ve 12. Geleneksel Kiraz Festivalinde yaptıkları gösterileri ile Akhisar’ı temsil ettiler. Ekip, festival dönüşü ardından Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı yaptığı açıklamada “tarihsel kültürümüzü geleceğe taşıyacak olan Halk Oyunları ekibimizin yaşamı ve gelişiminde belediye olarak bütün desteğimizi veriyoruz. Akhisar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Halk Oyunları ekibimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Her türlü kültürel ve sanatsal etkinliklerin içerisinde yer alan Halk Oyunları ekibi her daim başarısını kanıtlamıştır” dedi.


Akhisar Belediye Halk Oyunları Ekibi öğreticisi Perihan Deniz yaptığı açıklamada “bu yıl 22-24 Haziran 2012 tarihleri arasında kutlanan 19. Uluslar arası Eşme Turistik Kilim, Kültür ve Sanat Festivaline, 23 Haziran 2012 tarihinde Kula Selendi Pınarlar köyünde kutlanan 12. Geleneksel Kiraz Festivaline katılarak ilçemizi en güzel şekilde, en güzel yöresel oyunlarıyla temsil ettik.


Her zaman olduğu gibi daima yanımızda olan ve bize verdikleri desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Salih Hızlı’ya, Başkan Yardımcılarımız Ömer İşçi ve Latif Çakmak’a ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze teşekkür ederiz” dedi.


Ziyaretin ardından Akhisar Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Festival bölgesinden verilen çeşitli hediyeleri Başkan Hızlı’ya takdim etti.