Yedi yaşında babasını kaybedip Manisa Yetiştirme Yurduna yerleştirilen aslen Kırkağaçlı Akhisar Huzur Evi Müdür Yardımcısı Selim Yıldız, kendi hayat hikayesinden alıntıladığı "Herşeye Rağmen Hayata Tutunmak" adlı ilk romanını Akhisar Press'i ziyaret ederek hediye etti. 

2003 yılından beri Akhisar Huzur Evinde görev yapan Selim Yıldız, geçtiğimiz Şubat ayında yazmaya başladığı "Herşeye Rağmen Hayata Tutunmak" adlı ilk romanı Cinius Yayınları bünyesinde internet üzerinde kitap satışı yapan tüm sitelerde de yerini aldı. 

İlk olarak kitap yazmaya gençlere yönelik fantastik ve bilim kurgu ile başladığını ifade eden Selim Yıldız; "İlk kitabımı kendi hayat hikayemden alıntılayarak yazmak istedim. O yüzden kendi hayatımdan alıntıladığım "Herşeye Rağmen Hayata Tutunmak" adlı romanı yayınevi ile anlaşarak bastırdık. Böylelikle hem kitap yazmak ve bastırma sürecini de tecrübe edinmiş oldum. Fantastik ve Bilim kurgu kitabıma da şuan da devam ediyorum. En geç iki üç ay içinde bitirip 6 ay gibi bir süre sonra basılmış olacağını tahmin ediyorum."dedi.