Akhisarpress.com - Akhisar Eğitim İş Sendikası Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda Samsun Sanat Tiyatrosu tarafından "Bir Pulsuz Dilekçe" adlı tiyatro oyunu tiyatro severler ile buluştu.

Tiyatro gösterisi öncesi tiyatro severlere bir açıklama yapan Akhisar Eğitim İş Sendikası Temsilcisi Ali İlhan; “Sizler etkinliklerimize destek verdikçe, bizlerde sizleri sanatla buluşturma; yüreklerimizi, barışla, sevgiyle, harmanlamaya devam etmek için, elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Samsun Sanat Tiyatrosu’nun “Bir pulsuz dilekçe” adlı oyunuyla, sizleri buluşturmak için emek veren tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuştu.

“Bir Pulsuz Dilekçe” oyunu ile ilgili başrol oyuncusu Cüneyt Gürbüz; “Sanatın, kültürün, gazeteciliğin, benliklerin, toptan insanlığın, kısaca tüm alanlarının sıradanlaştırıldığı, basitleştirildiği, hatta hoppalaştırıldığı bir dönemde Uğur Mumcu’nun usta gazeteciliği ve düşünceleri üzerinden yükselen susmadan, teslim bayrağı çekmeden gününe tanıklık eden, olup bitenlerin aklımızdan çarçabuk uçup gitmemesi için dün ile bugünü el ele tutuşturma iddiasında olan bu önemli oyunu sergiledik. İzleyicilerin de ne kadar keyif aldıklarını gördük. Bu bizi mutlu etmeye yetti.”diye konuştu.

Saat 20:30’da başlayan ve iki bölümden oluşan tiyatro oyununa yaklaşık 600 kişi katıldı. Oyun sonunda Eğitim İş Akhisar Temsilcisi Ali İlhan, oyunculara çiçek takdim ederek tebrik etti.