Haber Merkezi

Şef Piri Atalı yönetiminde Akhisar Belediyesi çocuk korosu seçmeleri belediye meclis salonunda yapıldı. Seçici kurul üyeliğini Prof. Dr. Yücel Elmas, Prof. Dr. Yıldız Elmas, müzik öğretmenleri Lale Dindar Ayyıldız ve Canan Çınar yaparken seçmelerde 8-13 yaş arası adaylar seçildi. Seçilen adaylar Akhisar Belediyesi sanat atölyesindeki çalışmalara katılmaya hak kazandılar.

Seçmeler sonunda söz alan Prof Dr. Yücel Elmas “30 yıl TRT çocuk korosu şefliği yapan birisi olarak Akhisar da böyle çalışmaların yapılması bizleri gerçekten çok mutlu etti. Ben bu vesile ile belediye başkanı Salih Hızlı beye çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kurmuş olduğunuz sanat atölyesinin de Akhisar için güzel işler yapacağını düşünüyorum” dedi. Daha sonra sanat atölyesi sorumlusu Haluk Özkan tarafından seçici kurula katılımlarından dolayı belediye başkanımız Salih Hızlı adına hediyeleri takdim edildi. Daha sonra söz alan çocuk korosu şefi Piri Atalı “katılımların istediğimiz seviyede olduğunu ancak kayıtlarımızın henüz bitmediğini ve Kasım ayına kadar isteyen adayların belediyemiz sanat atölyesinde Haluk beye kayıt yaptırabileceklerdir” dedi.

Kayıtların Kasım ayının ilk haftasına kadar belediye sanat atölyesinde devam edeceği, kursların Cumartesi günleri saat:14.00 de belediye hizmet binası teras katta sanat atölyesinde olacağı bildirildi.

Seçilen Aday Listesi

1-Hazal Turbil2-Selin Kara3-İbrahim Peçok4-Duygu Karagöz5-Ayşe Naz Dalçam6-Ayşe Nur Ayaz7-Seniha Naz Mendi8-Yasemin Kocaöğüt9-Yaren Yıldırım10-Mine Kökçü11-Hatice Naz Yılmaztekin11-Buket Dinç12-Sibel Aytekin13-Sude Kökbiber14-Ceren Köhle15-İnanç Çalışkan16-Nehir Kılınç17-Ceysu Koşal18-Sude Koçak19-İzel Esmer