Akhisar Dans Spor Kulübü (ADANS), 2016 yılını spor merkezinde verdiği partiyle coşkuyla kutladı.
ADANS minik öğrencileri, eğitici kadrosu ve velileri ile birlikte 2016 yılını verdiği partiyle coşkuyla kutlarken doyasıya eğlendiler. 

Bale, Halk Oyunları, Jimnastik, Salsa, Pilates ve Zumba gibi farklı dans türleri ile eğitim veren ADANS Spor Kulübü her yıl olduğu gibi bu yılda spor merkezinde verdiği partiyle yeni yıla ilk adımını günler öncesinde atmış oldu. 

Minik öğrenciler ile birlikte, kulüp başkanı Oğuz Öndül ve Eğitici kadrosu yeni yıl pastasının mumlarını üfledi. 

Her yaş grubuna eğitim veren ADANS Spor Kulübünün yapmış olduğu partiye katılan kulüp başkanı Oğuz Öndül, yeni yılın Akhisar’a şans getirmesi temennisinde bulunarak; “Her yıl olduğu gibi bu yılda, yıl başı partisinde ADANS ailesi olarak bir aradayız. Bizler gerek kendi kültürümüzün danslarını gerekse başka kültürlerin danslarını çocuklarımıza ve gençlerimize öğretmeye devam ediyoruz. Ne mutlu bize ki, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, onların kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerle bir arada olmasını ve onların gelişimine katkı sağlaması için çalışmalar yapıyoruz. Bize inanarak ve güvenerek çocuklarını emanet eden ailelere sonsuz şükranlarımı sunarım. Ben 2016 yılının tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum. Tüm Akhisar halkının yeni yılı kutlu olsun.” Dedi.

Faaliyetlerine 2010 yılında başlayan ADANS Spor Kulübü, Ragıpbey Mahallesi 18 sokaktaki spor merkezinde Halk Oyunları, Bale, Jimnastik, Salsa ve Pilates kursları ile Akhisar halkına hizmet vermeye devam ediyor.