Ülkemizde son yıllarda çok fazla rağbet gören LPG’li araçlar ekonomik kullanımı ile benzinli araçlarda ekonomik olarak istediklerini bulamayan insanların tercihlerinde ön sıralarda yer almakta ve benzinli araç sahipleri araçlarına bu sistemi taktırmaktadırlar. 

Cihan Gül ve Ercan Çimen tarafından Akhisar Sanayi Sitesinde hizmet veren Cangül Otogaz LPG Dönüşüm Merkezi’nde sektörün lider LPG dönüşüm markaları BRC, LOVATO, ATİKER, ZAVOLİ, AKL, ROMANO, MİLANO, CANGAS son teknoloji bilgisayar sistemleri ile araçlara montajı yapılıyor. 

Sektörün içinde 1999 yılından bu yana bulunduğunu ifade eden Cihan Gül; “Otogaz arabalarda kullanıldığında gerçek anlamda yakıtlarında ciddi oranda iyileşmeler olmaktadır. Ülkemizde otogaz fiyatlarını benzin fiyatlarına daha ucuz olduğu görülürse bu daha iyi anlaşılabilmektedir. Ancak burada önemli olan bu sistemleri araçlara takacak firmaların kaliteli olmasıdır. Aksi durumlarda telafisi mümkün olmayan kayıplar ile araç sahipleri karşılaşabilmektedir.”dedi.

Cangül Otogaz olarak Sıralı Otogaz Dönüşüm sistemini araçlara monte eden firmalardan biri olduklarını belirten Gül; “Müşterilerimize kaliteli hizmet veriyoruz. Araçlarına bu sistemi taktırmak isteyen herkes firmamıza gelip bilgi alabilirler. LGP’li araçlarda en önemli unsur güvenliktir, biz müşterilerimize güvenliği vadediyoruz. Firma olarak bu sistemi kurarken kaliteli ürünler kullanarak profesyonel olarak araçlara monte ediyoruz.” Diye konuştu.