Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyelerini fuarlara götürerek, sektör ile ilgili gelişmeleri ve yeni teknolojileri takip edebilme imkanını üyelerine sunmaya devam ediyor.

 

Konu ile ilgili bilgi veren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu; “Yapı Fuarı, Türk Yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması olarak bilinen ve bu yıl 35. defa düzenlenerek ne kadar köklü bir fuar olduğunu gösteren fuarlardan biridir. Bu sebeple üyelerimizi sektörlerindeki yenilik ve teknolojik gelişmeleri takip edebilmeleri maksadıyla bu fuara götürdük. İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2 – 6 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen 35.Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’a Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri ticareti yapan, Mimar ve Müteahhit üyelerimizi götürdük” dedi.

 

Üyelerin yanı sıra ATSO’yu temsilen Genel Sekreter Ali Özkervancı ve Kobi Araştırma ve Danışma Memuru Kamil Mısırlı’nın da ziyarete katıldıklarını belirten Erdayıoğlu, üyeler ile birlikte fuar ziyaretlerinin devam edeceğini bildirdi.