MEF Eğitim Kurumlarının 25.Uluslararası Araştırma Projeleri Yarışmasında Özel Yüksel Anadolu Lisesi öğrencisi Kaan Durmuş Fizik alanında geliştirmiş olduğu “Işıklı Bisiklet Yeleği”projesi ile Türkiye geneli liseler arasında ilk 20’ye kalma başarısını gösterdi.

Özel Yüksel Anadolu Lisesi öğrencisi Kaan Durmuş ve beraberindeki öğretmeni Cüneyt Coşkan ile birlikte 09-13 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Araştırma Projesi’nde Akhisar’ımızı ve okulumuz temsil edecektir.

Projeden sorumlu Özel Yüksel Anadolu Lisesi öğretmeni Cüneyt Coşkan; “Bu projede Akhisar’ımızda temsil edileceği için Sayın Belediye Başkanımız Salih Hızlı’yı makamında ziyaret ettik ve fikir alışverişinde bulunduk. Akhisar’ın tanıtımı ile ilgili yardımcı olacaklarının sözünü aldık.

Bu ziyaretten memnun olan Belediye başkanı Salih Hızlı “Özel Yüksel Anadolu Lisesi öğrencisi Kaan Durmuş’un Fizik alanında geliştirmiş olduğu “Işıklı Bisiklet Yeleği” projesini çok etkili bulduğunu ifade etti. İstanbul’da yapılacak olan Araştırma Projesi’nde başarı dileklerini sundu.