Türkiye’nin en büyük KPSS Okulunda hızlandırma grupları, Genel Kültür – Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri Derslerine 21 Ocak 2014 tarihinde başlıyor.

Ortaöğretim- Ön Lisans ve Lisans gruplarında bütün derslere en baştan başlayan yoğunlaştırılmış ders programı ile Akhisar ihtiyaç Akdemi Akhisarlı Öğretmen ve Memur adaylarına hizmet vermeye devam ediyor.

Hızlandırma gruplarının Ders programı ile ilgili bilgi veren Akhisar İhtiyaç Akademi Müdürü Ferhat ARSLAN “ Akhisar’ın tek KPSS dershanesi olarak dershaneye gidememiş, kpss hazırlığına başlamamış öğretmen ve memur adaylarına geç kalmadıklarını belirtmek istiyorum. Bu çerçevede 21 Ocakta başlayacak olan yeni gruplarımızla Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim bilimleri derslerimizle en baştan başlayarak yoğunlaştırılmış bir program hazırladık. Bu programa Lisans- Ön Lisans ve Ortaöğretim gruplarından sınava hazırlanacak adaylar katılabilecek. Hızlandırma grupları için Kontenjanımızın sınırlı olduğunu hatırlatmak istiyorum.” dedi

65 saat Matematik

65 saat Tarih

40 saat Türkçe

40 saat Coğrafya

30 saat Vatandaşlık

30 saat Geometri dersi olmak üzere 270 saat ders vereceklerini belirten ARLSAN “ Ayrıca dershanemize kayıt olan bütün adaylara; 2014 yılı Konu anlatımlı Modüller Set ( her ders için ayrı ayrı toplamda 5 Kitap), 2014 yılı Çözümlü Soru Bankası (her ders için ayrı ayrı toplamda 5 Kitap), 2014 yılı Cep Kitapları,2014 yılı Çek-Kopart yaprak testleri,2014 yılı Aç Konu Kapa Soru Bankası, çıkmış sorular soru bankası, 6 Adet KTD (Konu Tarama Denemesi), 10 Adet Özel deneme, 15 Adet TG ( Türkiye Geneli) Deneme sınavı Ücretsiz olarak hediye edeceğiz. “

Ayrıca öğretmen adayları için ÖABT ( Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi) kurslarımız da ocak ayı sonunda başlayacak. Türkçe Öğretmenliği, Edebiyat Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler öğretmenliği, İngilizce öğretmenliği, İlköğretim matematik Öğretmenliği ve Sınıf öğretmenliği branşları için akademik kadromuz ile örgün olarak ÖABT kursu veriyoruz.” Diyen Ferhat Arslan ÖATB kursları ve hızlandırma gruplarında kontenjanlarının sınırlı olduğunu, kayıt yaptırmak ve bilgi almak isteyen adayları dershanelerine beklediğini ifade etti.