Akhisarpress.com - Akhisar Halk Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile 2012-2013 öğretim yılında Akhisar Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğünde açılan “Hediyelik Eşya Yapımcısı” kursunun denetimi yapıldı.

Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya, Müdür Yardımcısı Hasan Hilmi Çekmez ve Murat Dalca’nın öğretmenliğini yaptığı “Hediyelik Eşya Yapımcısı” kursunu yerinde ziyaret ederek bazı incelemelerde bulundu.

“Hediyelik Eşya Yapımcısı” kursunda yapılan eserlerin 25 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde sergileneceğini ve önümüzdeki Mart ayında açılacak olan kursun da kayıtlarının devam ettiğini ifade eden Halk Eğitim Müdürü Ufuk Çetinkaya; “Akhisar’da bu tür kurslarımız ile birçok kursiyer yetiştiriyoruz. Bu çalışmalar sonucunda halkımızın hem el becerisini geliştirmek hem de hobilerini zenginleştirmeye yardımcı olmaktadır. Bizler kurum olarak halkımızın eğitimini ön planda tutarak onların bilinçlenmesini ve sosyalleşmesini amaç ediniyoruz. Bu amaçla Akhisar’ın her köşesine kadar halkın eğitilmesini amaçlıyoruz.” Dedi.