Beden eğitimi öğretmeni Gökmen Pome’nin karşıladığı yönetim kurulu üyeleri okula spor ve sosyal etkinlik malzemeleri yardımında bulundu. Öğretmen Gökmen Pome yapılan yardımdan ötürü öğrenciler adına çok mutlu olduğunu, bu davranışın herkese örnek olması gerektiğini belirterek Yeşil Siyah Taraftarlar Derneğine teşekkür etti.

Sonrasında Gökçeahmet Ortaokuluna ziyarette bulunan yönetim kurulu okul müdürü Ali Şimşek tarafından karşılandı. Burada da spor ve sosyal etkinlik malzemeleri yardımı yapıldı. Okul müdürü Ali Şimşek derneğe örnek davranışlarından ötürü teşekkürlerini sundu.

Yeşil Siyah Taraftarlar Derneği adına söz alan yönetim kurulu üyesi Murat Çetin;  ‘’Akhisar ve Akhisarspor sevgisini genç nesle aşılamak hedefiyle çıktığımız bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen tüm dernek üyelerimize teşekkür ediyorum. Yaptığımız bu yardımların çocuklarımızın yüzlerinde küçücük de olsa bir tebessüme neden olmasını sağlıyorsak bundan dolayı mutluluk duyarız. Spor malzemesi yardımlarımız Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden aldığımız liste doğrultusunda devam edecektir. Bu bağlamda Akhisar halkından desteklerini bekliyoruz.’’ Dedi

Dernek yönetim kurulu üyeleri öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaretlerini tamamladılar.