Akhisar’da 10 yıldan beri, Akhisar Organize Sanayi Bölgesinde EkoFood ve EmoFood isimli tesislerinde, başta kurutulmuş domates olmak üzere onlarca çeşit gurme gıda ürünü üreten, ürünleri 25 ülkeye ihracatın yanında ülkemizin bütün zincir marketlerinde yer alan GURME 212 firması Akhisarspor’un forma koluna logosunu işleyerek sponsor oldu.

Köfteci Ramiz ve Dutlulu Yapı’dan sonra Gurme 212’nin de sponsorluğuyla Akhisarspor’a destek veren Gurme 212 firma Kurucu Ortagi Aşkın GÜZEL “Her ne kadar Ankaralı olsam da, 10 yıldan beri bu toprakların insanlarıyla birlikte çalışmak bana kendimi Akhisarlı hissettiriyor, bizim de çorbada tuzumuz bulunsun, Akhisar’ı seviyorum, Akhisarspor da finansal engelleri aşıp bir an önce Süper Ligde yeniden yarışsın istiyorum. 550 çalışanımız ile Akhisarspor’u destekliyoruz.” diye konuştu.

Sponsorluk görüşmesine, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, Akhisar Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Akhisar Emniyet Müdürü Sayım Başaran, Akhisarspor Başkanı Fatih Karabulut, Akhisarspor Asbaşkanı Ali Kuloğlu, Gurme 212, EkoFood ve EmoFood Yönetim Kurulu Başkanı Aşkın Güzel, Ramiz A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Taşkınlar da katıldı.