Akhisarspor’da yönetim kurulunun imza yetkisi ile 6 aydır yönetimde bulunan Evren Özbey, bugün 263 üyenin katılımıyla yapılan olağanüstü kongre ile resmen başkan oldu.

Daha önceden başkan adaylığını açıklayan İlhan Tetiker son anda kongreden çekilerek Evren Özbey’i desteklediğini açıkladı. Diğer aday İsmail Hocaoğlu ise üye olmaması nedeniyle tesislere alınmadığı için listesini sunmadı. 

Akhisar Belediyesi Yılmaz Atabarut Tesislerinde yapılan Olağanüstü kongrede divan başkanlığına Yılmaz Atabarut, başkan yardımcılığınına Avukat Osman Oktay, katip üye Mustafa Şafak seçildi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra faaliyet raporunu Kulup Başkanı Harın Eryüksel okudu. Denetleme ve tahmini bütçe geçici Mali Müşavir Turgay Akyapraklı okuduktan sonra katılan 263 üye tarafından ibra edildi. 

Yeni yönetim kurulu şu şekilde; 

Evren Özbey (Başkan), yönetim kurulu üyeleri: Serhat Özbey, Bişar Özbey, Zekai Aktaş, Halil İbrahim Doğan, Recep İşçi, Hüsnü Erer, Zekeriya Güneş, Zafer Leblebici, Ali Aksoy ve Mehmet Fatih Kaya

Yönetim kurulu yedek üyeler

Mustafa Çalışkan, Gökmen Ökmen, Erdal Tüfekçi, Serap Özbey, Zeynep Özbey, Nisa Özbey, Mustafa Şafak, Sibel Aktaş, Ahmet Sürmen, Engin Karabodur, Taha Yılmaz

Denetim Kurulu

Ufuk Merde, Semih Gürmen, Ali Yılmaz 

Yedek Denetim Kurulu

Ali Yamaç, Abdurrahman Ayyıldız, Mehmet Akça