Akhisar Gençlik ve Spor Kulübü atletizm sporcuları Sadık BAŞAR ve Tülay ÖNCÜER 5 Eylül 2021 tarihinde Balıkesir’ de düzenlenen 13. Uluslararası İsmail AKÇAY Yol Koşusundan başarı ile döndüler. 

12,500 kilometrelik zorlu parkurda erkekler kategorisinde Sadık BAŞAR üçüncü ve aynı parkurda kadınlar kategorisinde Tülay ÖNCÜER ikinci oldu. Sporcular, bu başarıyı sabah akşam antrenman yaparak elde ettiklerini belirttiler. Kulübün Milli Antrenörü Nihat SARIDAĞ ile yaptığımız röportajda “Sporcularımızla yaklaşık bir yıldır aralıksız yoğun tempoda çalışıyoruz. Daha önce ulusal başarılarımızı elde etmiştik.  Kısa zamanda şehrimize uluslararası alanda ilk başarımızı getirdik. Diğer ulusal ve uluslararası yarışmalarda da Manisa ve Akhisarımıza madalya getirebilmek için mücadelemiz devam edecektir. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olsun. Her şey şanlı bayrağımız ve İstiklal Marşımız için. Bu başarımızda emeği geçen Kulüp Başkanımız Sayın Hasan Hüseyin OKTAY’ a ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus ÖZTÜRK’ e teşekkür ederim” dedi.

Akhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Kulüp Başkanı olan Hasan Hüseyin OKTAY “Bu başarı ve daha önceki başarılarında hocamız ve sporcuları gecelerini gündüzlerine katarak ve çok çalışarak elde ettiler. Daha nice ulusal ve uluslararası başarılar getireceklerine inanıyorum” dedi.