Sezona altyapıdan yetişen sporcu kadrosuna birinci lig ve ikinci ligde oynamış tecrübeli oyuncular takviye ederek lige başlayacak olan Akhisargücü Spor Kulübü kadrosuna iki oyuncu daha transfer etti. Ata Spor Kocaeli İhsaniye ve Aydınsporda oynayan Selinay akçin ile 1 yıllık anlaşma sağlanırken Gelişim ve Ata sporda oynamış 2 lig tecrübesi olan Selen gamsız ile 1 yıllık anlaşma sağlandı.

Selinay Akçin yaptığı açıklamada: “Kulübümüz, Akhisar ilçesine ilçe insanına voleybolu sevdirmeyi, bölgedeki kız çocuklarına sosyal açıdan gelişmelerine katkıda bulunmayı hedefleyen bir kulüp. Elimizden geleni yapıp kulübümüzü gelecek sezon en iyi yerlere getirmek istiyoruz. Bu takımda olduğum için mutluyum” dedi.

Selen Gamsız da yapmış olduğu açıklamada: “Lige ilk defa katılacak bir takım olmasına rağmen hedef belirlenmiş olması beni mutlu etti, bende belirlenen hedef doğrultusunda takıma elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacağım. Herkese mutlu ve başarılı bir sezon geçirmeyi diliyorum” dedi.

Kulüp başkanı Nihat Uz yaptığı açıklamada: “Sezona hazırlık dönemimiz yeni transferler yaparak devam ediyor Kulübümüzün bünyesine uygun oyuncularla görüşüp anlaşma sağlıyoruz yeni transferlerimiz Selen Gamsız ve Selinay Akçin ile görüşmelerimiz karşılıklı konuşarak her iki taraf içinde ortak noktada buluşup anlaşma sağladık Kulübümüz ve oyuncularımız adına hayırlı olsun” dedi.

Kulüp Binasında gerçekleşen imza törenine Kulüp başkanı Nihat Uz yönetim kurulu üyesi İsmail Atar Voleybol baş antrenörü Sami Akgün Kadın ve erkek takımlarının Genel menajerleri Muzaffer Güler ile Murat Özcan Kadın Voleybol takımının ve Alt yapılardan sorumlu antrenörü Tarık Girgin katıldı.