Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Manisa il temsilciliğinin 2022 sezonu il birinciliği maçlarının başlangıcının yapıldığı ilçemizde il birinciliği ilk iki etabı Akhisar Ayvaz Dede imama hatip ortaokulunda yapılmıştı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Turnuvası Akhisar Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapıldıktan sonra şimdide 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı genç kız ve genç erkekler Dart turnuvası 12.05.2022 Perşembe günü yine Akhisar Gençlik Merkezi Spor Salonunda düzenlendi. Yaklaşık 50 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren okullar ;

Genç Kızlar 
1. Zeynep Gülin Öngör Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
2. Adnan Menderes Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
3. Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi

Genç Erkekler 
1. Hilaliye Şahin Yılmaz Anadolu İmam Hatip Lisesi
2. Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi
3. Akhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi

İlçemizde 2022 sezonunda Dart müsabakalarına yaklaşık 200 sporcu katılmıştır. Dart sporuna ilginin gün geçtikçe arttığı görülmektedir.
Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Hasan Hüseyin OKTAY ilçemizde çok sevilen Dart sporunun gelişimi için kurumumuz bünyesinde Dart çalışmalarının artarak devam edeceğini ve dart poligonu oluşturmak için harekete geçildiğini söyledi. İlçemizde gerçekleştirilen toplamda 4 etap turnuvaya katılan sporcuları kutlarken emeği geçen sporcu, antrenör, öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Önümüzdeki sezonlarda bu tarz aktivitelerin artacağının da müjdesini verdi.