İlk 20 dakikası orta saha mücadelesi geçen müsabakada perdeyi Taha Yalçıner açtı. Çekdar’ın pasında ceza sahasında topla buluşan Taha düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Golden sonra yeşil – siyahlılar “Elif, Ayda geçmiş olsun İzmir” yazılı 35 numaralı formayı gösterdi. Bu golden 4 dakika sonra konuk ekip Doğukan’ın müdahalesi ile kazanılan penaltıyı  kullanan Bekir skoru eşitledi. Bu golden sonra oyuna tekrar ağırlığını koyan yeşil siyahlılar Çekdar’ın pasıyla Hadzic’in düzgün vuruşu ile tekrar öne geçti.

İkinci yarının hemen başında kazanılan penaltı vuruşunu Hadzic direğe nişanlarken yeşil – siyahlılar farkı 2’ye çıkarma şansını elinin tersiyle itti. 82’de Doğukan’ın ceza sahası içinde Gökhan’a müdahalesi sonucu hakem tekrar penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bekir skoru eşitledi. 2-2 Bundan sonraki ataklardan sonuç gelmeyince mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Akhisarspor: 2
Boluspor: 2

Stat: Spor Toto Akhisar Stadı
Saat: 16.00
Hakemler:  Yiğit Arslan **, Baran Eraslan **, Hüseyin Aylak
4. Hakem: Ayberk Demirbaş

Akhisarspor: Lukac ***, Vrsajevic *, Alperen ***, Doğukan **, Musa **, Taha *** (71 Onurcan *), Rotman ***, Ali **(90 Bora *), Bjarnason **, Çekdar ***(79 Hasan Ali *), Hadzic ***(79 Bertuğ *) 
Beypiliç Boluspor: Mosquera **, Kerim **, Aykut **, Burak  Bekaroğlu **, Muhammed **, Bekir **, Burak Asan **, Melih **(72 Alican *), Hamza **(72 Peopon *), Abdullaev **, Marlinho * (62 Gökhan *) 

Goller:  Dk 28 Taha, Dk. 32 ve 82 Bekir (P), Dk. 35 Hadzic
Sarı Kart:  Dk. 82 Doğukan, Dk. 84 Musa (Akhisar) Dk. 61 Burak Bekaroğlu, Dk. 65 Bekir (Bolu)
Kırmızı Kart: Dk. 88 Bjarnason

Maçtan dakikalar

20 derecelik bir havada oynanan karşılaşmaya konuk takım Beypiliç Boluspor başladı. 
23’de Bjarnason’un pasında Çekdar’ın ceza sahası dışı 18 yayından kaleye gönderdiği şut üstten auta gitti.

28’de Bjarnason’un baskısı sonucu kazanılan topla buluşan Çekdar, ara pasında topu ceza sahası içindeki Taha ile buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Taha düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0
31’de Ceza sahası içinde Doğukan’ın elle müdahalesi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. 
32’de Penaltı için topun başına geçen Bekir, topu ve Lukac’ı ters köşeye yolladı. 1-1
35’de Çekdar’ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Hadzic’in dönerek kaleye çektiği şut yerden sekerek ağlarla buluştu. 2-1
 İkinci yarıya Akhisarspor başladı.

48’de Burak’ın ceza sahası içinde topa elle müdahalesi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı için topun başına geçen Hadzic topu direğe nişanladı.
62’de Vrsajevic’in pasında topla buluşan Ali Kaan’ın şutunda Mosquera topu kontrol etti.
70’de Abdullayev’in ceza sahası içinde şutu Doğukan’dan döndü. Topu tekrar önünde bulan Abdullayev’in şutu yandan auta gitti.
78’de Gökhan’ın sağ kanattan ortasında Bekir’in volesinde Lukac sağına yatıp topu kontrol etti.
82’de Doğukan’ın ceza sahası içinde Gökhan’a müdahalesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı için topun başına geçen Bekir, topu ve Lukac’ı yine ters köşelere gönderdi. 2-2

 Notlar:

* Akhisarspor, ligde son oynadığı Eskişehirspor karşılaşmasından Hasan Ali’nin yerine Rotman ile ilk 11’de yer aldı.
* Beypiliç Boluspor ligde son oynadığı Bursaspor karşılaşmasından Oğuzhan’ın yerine Burak, Ali’nin yerine Bekir, Mertan’ın yerine Marlinho, Alican’ın yerine Hamza ile ilk 11’de sahaya çıktı.
* Koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında mücadele seyircisiz oynandı.
* İki takım daha önce 9 kez karşı karşıya geldi. Akhisarspor bu maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.
* Akhisarsporlu futbolcular Taha’nın golünden sonra “Elif, Ayda geçmiş olsun İzmir” yazılı 35 numaralı formayı gösterdi.
* Karşılaşmayı başkan Evren Özbey ve Belediye Başkanı Besim Dutlulu şeref tribününden takip etti.
* Karşılaşmayı yöneten hakem Yiğit Arslan, ilk yarıda 0 ikinci yarıda 5 toplam 5 dakika kayıp zaman oynattı.