Spor anında performans en önemli olgudur. Kilo almak, vermek veya fit bir vücuda kavuşmak için performansınız oldukça önem kazanacak ve bu durum hedeflerinize ulaşmanıza imkan tanıyacaktır.

 

Yoğun çalışma temposu ve günlük yaşamın getirmiş olduğu stres, hareketsiz bir yaşamın başlangıcı sayılıyor. Bu gibi sorunlarla mücadele etmek isteyenlerin ise ilk tercihi spor salonlarının yolunu tutmaktır. İlk bakışta fit bir görünüme sahip olma düşüncesiyle yapılan bu aktivite, eğer gerekli enerji ortaya çıkmazsa sorunlu bir hale dönüşebilir. Kısacası performansınızı ilk gün ki seviyede tutabilmek son derece önemli bir konuyu oluşturuyor. Bu konuda araştırma yapan bazı firmalar ilk gün ki performansınızı sunabileceğiniz ürünler geliştirmeye başladı. Spor anında ihtiyaç duyacağınız güç, dayanıklılık, hacim ve enerji gibi ihtiyaçların tamamını karşılayabileceğiniz sizi hedeflerinize ulaştıracak harika bir takviye olarak karşınıza çıkacaktır. Piyasada ki en gelişmiş Pre/Workout ürün olarak dikkat çeken Musclepharm Assault, antrenman boyunca istediğiniz sonucu almanıza olanak tanıyacaktır. Bu ürün 5 farklı dağılım sistemiyle size sunulmakta. Bunlar arasında Hacim, Enerji, Odaklanma, Güç ve Dayanıklılık yer alıyor. Bu farklı konuların hepsini tek bir üründe bulabiliyor olmanız ise hedeflerinize bir adım daha yaklaşacağınızın en somut işareti olacaktır.

 

Antrenman anında maksimum sonucu alabilmek için kullanacağınız bu ürün, eşsiz formülüyle 8 kat daha fazla enerjiyi size sağlayacaktır. İçeriğinde kreatin, Bcaa ve arjinin gibi maddeleri arındıran bu ürün antrenman öncesine kullanımı ile dikkat çekmesinin yanı sıra kaslara giden damarları genişleterek daha fazla sonuç almanızı sağlayacaktır. Ürün içerisinde yer alan özel formülasyon sayesinde pek çok etken aynı anda etkisini gösterebiliyor. Sağlıklı büyüme hormonu etkisiyle dikkat çeken bu ürün, aynı zaman da kolay emilimi sayesinde gelişmiş bir hücresel taşıma etkisi gösterecektir. Glisin, D-Riboz gibi maddeler sayesinde uzun ve süreklilik arz eden antrenman durumlarını daha rahat atlatmanız gündeme gelecektir. İçeriğinde kafein etken maddesini barındıran Assault, performans artırıcı etkisiyle dikkat çeker. Normal bir kafein etkisini kısa sürede gösterse de, özel formülüyle dikkatleri çeken bu ürün antrenman sonrasında da kendinizi yorgun hissetmemenizi sağlayacaktır. Assault’ta ki patentli Purenergy içeriği, size 8 kat daha fazla enerji sağlayacaktır. Ürün içerisinde yer alan glutamin, Hindistan cevizi suyu ve taurin, susuzluk etkisini minimize edecektir. Kas ve sinir hücrelerini koruyan bir yapıya sahip olan bu üründe muhteşem bir antrenman programı ortaya çıkarabileceksiniz.

 

PERFORMANSINIZI ARTIRIN

 

Spor anında en çok ihtiyaç duyulan olgu enerjidir. Enerji verimliliği, performans artışını da sağlayacaktır. Rutin olarak vücudun ihtiyaç duyduğu maddeler besin yollarıyla alınsa da daha aktif bir çalışma için ürünler tercih edilebilir. Workout diye bilinen bu ürünler antrenman öncesi ve sonrası içerikleriyle dikkat çeken bir yapıya sahiptir. Performansın artması, sporcunun salon ortamında sürdürebileceği faaliyetleri direkt etkileyecektir. Kaldırılan ağırlıklardan maksimum fayda sağlamayı amaçlayan bu ürünler antrenman programının da en verimli şekilde geçmesine olanak tanıyacaktır.

 

ÇALIŞMA PRENSİBİ

 

Performans artırıcı ürünlerde genellikle uyarıcı maddeler bulunur. Basit ve pratik bir enerji kaynağı olan bu ürünler, aynı zaman da maksimum performans elde etmenizi sağlayacaktır. Yorgunluk hissini en aza indirebileceğiniz bu ürünler sayesinde hem konsantrasyonunuz daha gelişecek hem de enerji performansınız maksimum seviyeye yükselecektir. Bu gibi sonuçları göz önüne aldığınızda tercih edeceğiniz performans ürünlerinin katkılarını göz önünde bulundurmak gerekecektir.

 

KULLANIMI

 

Performans etkinizi hızlandıracak ürünlerin kullanımında dikkat edilecek bazı hususlar vardır. Bayanlarda hamilelik ve emzirme dönemleri dikkat alınmalıdır. Uyarıcı etkiye sahip olan ilaçlar, alkol ve aşırı kafeinli ürünler ile kullanılmasını tercih etmemeniz sağlığınız açısından önemli olacaktır.

 

TEMİN EDİLMESİ

 

Bu tarz ürünlerin temini konusunda firma seçiminizi Fitbull’dan yana yapabilirsiniz. Fitbull, yerli ve ithal ürünleri en güncel stok garantisi ve uygun ödeme koşulları ile size ulaştıracaktır.