Özel Doğuş Hastanesi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Tavlı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ULUSOY, Kurumsal Pazarlama,Tanıtım & Halkla İlişkiler Müdürü Yaşar ARTAR, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Hilal ÇETİN'in  katılım gösterdiği ziyarette konuşan yönetim kurulu başkanı ULUSOY; '' Bizler kurum olarak aslında paydaşız, hepimizin amacı topluma sağlık hizmeti sunmaktır. Ben her zaman bu anlayış ile hareket ettim. Bu yüzden Akhisar'da sağlığa yönelik böyle güçlü bir yapının oluşturulması beni çok memnun etti. Bundan sonraki süreçlerde de her zaman Akhisar halkının sağlığı için biz her zaman hazır kıta olarak bekleyeceğiz'' dedi.

Ardından söz alan Dr. Hüseyin TAVLI; '' Bu kurum ilk kurulduğu günden bu yana bizler daha iyiyi hedefledik. Her zaman daha iyi hizmet vermek için mücadele ettik.  Ve uzun uğraşlar sonucunda böyle bir yapıyı Akhisar halkının hizmetine sunduk. Bundan sonraki süreçte de Akhisar halkının bu hizmetlerden en iyi şekilde yararlanmasını sağlayacağız. Çünkü bizler geçiciyiz, makamlar kalıcıdır.'' dedi.